FIGHT CHANNEL

UFC Fight Night 167: Anderson i Blachowicz u okršaju za novog izazivača poluteške divizije!

UFC Fight Night 167: Anderson i Blachowicz u okršaju za novog izazivača poluteške divizije!

11.02.2020 • 11:59

UFC po prvi puta stiže u Rio Rancho, grad u saveznoj američkoj državi Novi Meksiko, a novo izdanje iz Fight Night serije predvodi borba za idućeg izazivača poluteške kategorije između Jana Blachowicza i Coreya Andersona.

UFC Fight Night 167 ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 16. veljače od 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

Novi izazivač Jona Jonesa

Samo tjedan dana nakon borbe za titulu u poluteškoj diviziji u kojoj je Jon Jones zadržao pojas, ova će kategorija dobiti idućeg izazivača te će Jones odmah za vikend znati i ime svog sljedećeg protivnika.

Narednu priredbu predvodi meč Coreyja Andersona (13-4) i Jana Blachowicza (25-8). Zapravo, u pitanju je revanš njihove borbe iz rujna 2015. godine kad je Anderson slavio sudačkom odlukom. Anderson se trenutno nalazi u nizu od četiri pobjede te je tražio borbu s prvakom, iako ju je UFC dodijelio Reyesu. Tako će Anderson morati s puta maknuti još jednog protivnika, a to je opasni Poljak Jan Blachowicz. Blachowicz je slavio u šest od posljednjih sedam borbi te također smatra kako ima sve potrebno za napad na titulu prvaka.

Michel Pereira protiv legendarnog UFC veterana Diega Sancheza

Ova priredba ima i vrlo zanimljivu sunaslovnu borbu. Bivši prvak SBC promocije, Michel ‘Demolidor’ Pereira (23-10), borit će se protiv jedne od najvećih ikona slobodne borbe, Diega Sancheza. Pereira je u prva dva UFC nastupa pokazao dio svog atraktivnog arsenala, a za ovu priredbu je dobio protivnika kakvog je samo mogao poželjeti. U suprotnom kutu će imati legendarnog Diega Sancheza koji se bori na domaćem terenu u Novom Meksiku.

Nakon što je u svom UFC debi nastupu oduševio fanove atraktivnim potezima i nokautom Dannyja Robertsa, Pereira je u drugom nastupu pokazao svoje drugo lice. Prvo je pao vagu, a onda je doživio i poraz od Tristana Connolyja kad se previše umorio od atraktivnih poteza i salta pa ga je u druge dvije runde kanadski debitant jednostavno nadhrvao.

No ovog puta će protiv sebe imati pravu MMA legendu i jednog od najomiljenijih boraca u povijesti MM-a. Diego Sanchez (31-12) možda ima 38 godina, ali još uvijek nema namjeru stati. Diego je inače bivši izazivač, no prava ikona je postao kad je odradio neke od ponajboljih mečeva u povijesti promocije. Zadnji se put borio u srpnju 2019. na UFC-u 239 kad je poražen od Michaela Chiese čime je prekinut njegov niz od dvije pobjede.

Osim ove dvije vrlo atraktivne borbe, UFC Fight Night 167 donosi i ženski okršaj muha divizije između Montane De La Rose i BrMare Romero Borelle, Brok Weaver i Kazula Vargas bore se u lakoj, Rogerio Bontorin i Ray Borg u muha diviziji, a sve otvaraju Lando Vannata i Yancy Medeiros s još jednim okršajem u lakoj diviziji.

UFC Fight Night 167 ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 16. veljače od 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

UFC Fight Night 167

Corey Anderson vs. Jan Błachowicz
Diego Sanchez vs. Michel Pereira
Montana De La Rosa vs. Mara Romero Borella
Brok Weaver vs. Kazula Vargas
Rogério Bontorin vs. Ray Borg
Lando Vannata vs. Yancy Medeiros

OZNAKE | | | | | | |

SUB 30/10/2021
UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira

DANAS NA FIGHT CHANNELU

08:02
UFC 240: Holloway vs. Edgar
11:02
Boxing World Weekly
11:26
Enfusion 97
13:29
Bellator 227: Henderson vs Jury
15:31
K-1 World Grand Prix, Yokohama 2009.
16:22
UFC Fight Night: Holm vs. Correia, 2017.
18:38
Glory 68 Miami SuperFight Series
21:00
UFC Fight Night 197: Holloway vs. Rodriguez
23:28
Enfusion 97
01:32
Glory 68 Miami SuperFight Series
03:29
UFC Fight Night 197: Holloway vs. Rodriguez
05:57
Bellator 227: Henderson vs Jury