FIGHT CHANNEL

UFC on ESPN 6: Chris Weidman debitira u poluteškoj, revanš Yaira Rodrigueza i Jeremyja Stephensa!

UFC on ESPN 6: Chris Weidman debitira u poluteškoj, revanš Yaira Rodrigueza i Jeremyja Stephensa!

17.10.2019 • 12:25

UFC s najnovijim ESPN izdanjem stiže u bostonski TD Garden te donosi debi nastup Chrisa Weidmana u poluteškoj kategoriji protiv jednog od kandidata za mjesto izazivača, neporažnog Dominicka Reyesa. Yair Rodriguez i Jeremy Stephens ponovno će ukrstiti rukavice u sunaslovnoj borbi eventa.

UFC on ESPN 6 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu 19. listopada od tri sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

Chris Weidman prelazi u polutešku diviziju

Chris Weidman već neko vrijeme najavljuje da se želi okušati u poluteškoj diviziji, a to će i učiniti ovog vikenda u Bostonu gdje će rukavice ukrstiti s neporaženim Dominickom Reyesom (11-0, 5-0 UFC) što će biti izuzetno težak ispit.

Za Dominicka Reyesa se do zadnje borbe govorili kako bi mogao srušiti i samog Jona Jonesa, ali je borbu protiv Volkana Oezdemira odradio najlošije do sada, iako je pobijedio. Pobjeda protiv Weidmana bi ga trebala dovesti do pozicije u kojoj bi mogao tražiti napad na titulu. Reyes je svakako jedan od najvećih potencijala u poluteškoj kategoriji te je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri s 11 pobjeda, od čega je pet ostvario u UFC-u.

Chis Weidman (14-4, 10-4 UFC) je u zadnje vrijeme odradio solidne borbe, no većinu ih je izgubio. Sve je krenulo u prosincu 2015. godine kad je izgubio titulu srednje kategorije nakon velikog kiksa u borbi protiv Lukea Rockholda koju je do tada kontrolirao. Onda je nokautom izgubio od Yoela Romera iako je vodio 2:0 u rundama pa ga je dočekao i Gegard Mousasi. Malo je stao na noge u borbi protiv Kelvina Gasteluma, ali je onda opet u studenom prošle godine izgubio od Jacarea Souze u borbi u kojoj je opet bio u prednosti. Odluku o prelasku u polutešku kategoriju donio je prije nekoliko mjeseci. Svojevremeno je tri put uspješno obranio titulu srednje kategorije koju je uzeo do tada najuspješnijem UFC borcu u povijesti, Andersonu Silvi u velikom prevratu.

Revanš Yaira Rodrigueza i Jeremyja Stephensa

Yair Rodriguez i Jeremy Stephens dobili su priliku za revanš. Nakon njihove prekinute i poništene borbe ostalo je poprilično repova s obzirom da je okršaj završio za samo 10 sekundi. Rodriguez je Stephensa pogodio prstom u oko nakon čega Stephens nije bio sposoban nastaviti borbu, a Meksikanac je odmah počeo UFC-ovog veterana optuživati da je to napravio namjerno. Sve se nastavilo u hotelu gdje je skoro došlo do obračuna.

Jeremy Stephens (28-16, 15-15 UFC) iza sebe ima već toliko borbi da ga s 33 godine možemo zvati veteranom ovog sporta, a od svog prvog nastupa bori se na jednak način. Ulazi otvoreno s ciljem da udarcima sruši protivnika, a sličan stil preferira i Yair Rodriguez (11-2, 7-1 UFC).

U ostalim borbama gledamo okršaj teške divizije između Grega Hardyja i Bena Sosolija, u lakoj se bore Joe Lauzon i Jonathan Pearce, tu je ženski okršaj muha divizije između Maycee Barber i Gillian Robertson, a sve otvara meč srednje divizije između Derona Winna i Darrena Stewarta.

UFC on ESPN 6 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu 19. listopada od tri sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

UFC on ESPN 6

Dominick Reyes vs. Chris Weidman
Yair Rodríguez vs. Jeremy Stephens
Greg Hardy vs. Ben Sosoli
Joe Lauzon vs. Jonathan Pearce
Maycee Barber vs. Gillian Robertson
Deron Winn vs. Darren Stewart

OZNAKE | | | | | | |

SUB/NED 9.8.2020.
UFC Fight Night: Lewis vs. Oleinik

DANAS NA FIGHT CHANNELU

08:02
Enfusion 79
10:49
UFC on ESPN 6: Reyes vs. Weidman
13:25
K-1 World Grand Prix in Lodz "Europe Tournament", Lodz 2009.
14:35
Glory 54 Birmingham, Superfight Series, 2018.
16:21
UFC on Fox 4: Shogun vs. Vera, 2012.
18:43
Bellator 190: Carvalho vs. Sakara, 2017.
20:08
Enfusion Reality Season 7: New Blood
21:00
UFC 251
00:39
Cage Fighter
01:04
Bellator 190: Carvalho vs. Sakara, 2017.
02:29
Enfusion Reality Season 7: New Blood
03:17
UFC 251
06:56
K-1 World Grand Prix in Lodz "Europe Tournament", Lodz 2009.