FIGHT CHANNEL

GLORY COLLISION 2: Veliki revanš Rica Verhoevena i Badra Harija!

GLORY COLLISION 2: Veliki revanš Rica Verhoevena i Badra Harija!

18.12.2019 • 11:51

Za sam kraj godine najveća svjetska kick-boksing organizacija donosi najveći meč koji je uopće moguće organizirati u ovom sportu. Teškaški prvak Rico Verhoeven i legendarni Bard Hari će drugi put ući skupa u ring u nizozemskom Arnhemu.  Naravno, radi se o borbi za titulu. U co-main eventu gledamo borbu poluteške divizije između Luisa Tavaresa i Stephanea Susperreguija.

GLORY Collision 2 ne propustite u izravnom prijenosu u subotu 21. prosinca od 21 sat samo na Fight Channelu!

Najveći kick-boksing okršaj za kraj godine!

U prosincu će proći tri godine od prvog Glory Collision eventa u kojem su Rico Vehoeven i Badr Hari prvi put jedan nasuprot drugog ušli u ring. Očekivanja su bila golema, ali je meč ipak bio razočaranje. Hari je na početku druge runde ozlijedio ruku, što je dovelo do prekida i pobjede Rica Verhoevena, koju mu Harijevi obožavatelji ni dan danas nisu priznali. No sad imamo revanš i napokon bismo mogli dobiti odgovore na neka pitanja.

Bez obzira na ove tri godine odmaka, Verhoeven vs. Hari je i dalje najveći mogući kick-boksing meč i Badr Hari je još uvijek uvjerljivo najveća zvijezda koju bilo koja promocija može dovesti u ring. No pitanje je koliko zapravo ima šanse svladati borca koji s razlogom nosi nadimak “The King of Kickboxing”. Vjerojatno manje nego prije tri godine.

U međuvremenu je Badr Hari odležao zatvorsku kaznu, vratio se i odradio meč protiv Hesdyja Gergesa, a onda se ispostavilo da je bio pozitivan na zabranjene supstance. Verhoeven je, za razliku od Harija, odradio pet mečeva i u svima slavio, uključujući tri obrane titule. Ukupno je u nizu od osam obrana titule, a posljednji je poraz u karijeri doživio u siječnju 2015. na Kunlun Fightu, a prije toga čak 2012. kad je imao samo 23 godine.

No kako god gledali, GLORY je napravio pravi potez i osigurao barem jedan vikend kad će kick-boxing ponovno biti u središtu pažnje fanova borilačkih sportova.

U co-main eventu gledamo izvrsni okršaj poluteške divizije u kojem se bore Luis Tavares i Stephane Susperregui, a i dvije borbe prije donose velika imena kao što su Mohammed Jaraya protiv Massara Glundera u lakoj te Zakarije Zouggaryja i Ase Ten Powa u perolakoj.

GLORY Collision 2 ne propustite u izravnom prijenosu u subotu 21. prosinca od 21 sat samo na Fight Channelu!

GLORY Collision 2

Rico Verhoeven vs. Badr Hari
Luis Tavares vs. Stephane Susperregui
Mohammed Jaraya vs. Massaro Glunder
Zakaria Zouggary vs. Asa Ten Pow

OZNAKE | | | | | | |

Fight Channel

DANAS NA FIGHT CHANNELU

08:02
Enfusion 87
10:30
UFC Fight Night: Henderson vs. Thatch, 2015.
13:46
K-1 World Max, Tokyo, 2004.
17:49
Bellator 172: Thomson vs. Pitbull, 2017.
20:06
UFC 248 Countdown
21:00
UFC 248: Adesanya vs. Romero
00:36
Glory WS 64
02:33
UFC Fight Night: Henderson vs. Thatch, 2015.
05:45
Bellator 172: Thomson vs. Pitbull, 2017.