FIGHT CHANNEL

Emisije

tuf-2018

The Ultimate Fighter: Heavy Hitters

28. sezona borilačkog reality showa Ultimate Fighter nosi naziv “Heavy Hitters”, a treneri su UFC-ov prvak Robert Whittaker i Kelvin Gastelum. Dvojac bi se, nakon što odmjere snage u trenerskim ulogama, početkom iduće godine trebao susresti u meču za naslov prvaka srednje kategorije. Fanovi su napokon dočekali sezonu u kojoj će se natjecati teškaši, a tu su i borkinje perolake kategorije. Kroz 12 tjednih epizoda upoznat ćemo sudionike, a najbolji će osigurati ugovor s prestižnom svjetskom MMA promocijom.

The Ultimate Fighter: Heavy Hitters pratite ekskluzivno na programu Fight Channela petkom u 21h!

UFC_Countdown

UFC Countdown

UFC-ov dokumentarni serijal Countdown donosi vam pogled iza kulisa UFC-ovih borilačkih priredbi! Doznajte kako borci provode vrijeme tijekom priprema za meč, od trening kampa do medijskih obaveza tijekom tjedna borbe.

UFC NOW

UFC NOW

UFC NOW vam donosi najnovije vijesti iz najjače svjetske MMA promocije! Pogledajte što se događalo iza kulisa posljednjih evenata te što donose novi događaji.

UFC Connected

UFC Connected

Fight Channel vam donosi odličan magazin elitne svjetske MMA promocije Ultimate Fighting Championship!
Ovaj 30-minutni serijal poseban naglasak stavlja na borce iz Europe, Bliskog Istoka i Azije. Ne propustite vijesti i ekskluzivne intervjue u UFC Connectedu!

 

BWW

Boxing World Weekly

Boxing World Weekly svakog tjedna vam donosi najnovije vijesti iz najpoznatijih svjetskih profesionalnih boksačkih ringova. Uživajte u najboljim nokautima i “highlightima” boksačkih prvaka, saznajte detalje iz karijera najvećih boksačkih zvijezda.

Cage Fighter

Cage Fighter

MMA magazin sa specijalnim gostima i osvrtima na njihove karijere.
Emisija vam donosi izbor najboljih nokauta i submissiona.
Ako tražite pravu MMA akciju onda ne propustite Cage Fighter!